Päivä: 4.2.2018


Jos olet powder hound hieman vaellella, Japani ansaitsee paikan bucket list. Se on joitakin syvin ja paras laatu lunta kaikkialla maailmassa. Yhdistää, että ainutlaatuinen Japanilainen kulttuuri ja sinulla perimmäinen ski matkan. Joten missä on alkuun paikka hiihtää Japanissa? Tässä on meidän matala-alas kaksi parhaista hiihtokohteista Japanissa: Happo-one ja Niseko.

Kotiin 1998 Naganon talviolympialaisissa, Happo-yksi on ”powderful” kuningas pitkiä hallitseva suosituin resort Hakuba Valley. Sijaitsee pääsaaren Honshun, vuori tarjoaa 1,071 metrin pystysuora pudotus, joka on korkeampi kuin Niseko, tonnia maastossa puurajan yläpuolella ja tarjoaa upeat näkymät Pohjois-Japanin Alpeilla. Paras vielä, Happo-yksi on merkittävän helppo pääsy kahdeksan muuta hiihtokeskuksissa Valley Hakuba tarjoaa laajemmin maastossa verrattuna Niseko.

Happo-yksi on tunnettu pitkään ja keskeytyksettä toimii väli-ja edistyneille hiihtäjiä ja ratsastajat. Itse asiassa, se on paras valinta Hakuba Valley advanced sisääntulevia hiihto. Suurempi korkeusero kuin Niseko, voit hiihtää summit kentälle Happo-one helposti. Jos haluat täyttää teidän Olympic unelmia, ski alas Olympic Kurssi 1 ja 2, jotka ovat molemmat isännöi Olympialaisten Alamäkeen tapahtumia. Pisin reitti on löytynyt Skyline-Kurssi, joka tarjoaa massiivinen 8,001-metrinen top-to-bottom ajaa.

Siellä on runsaasti ”japow” saatavilla hienoimmista jauhe löytynyt yläosassa Riesen Grat Tietysti. Jos ylempi vuori sulkeutuu, koska korkea tuulet, et jää roikkumaan, kuten alemman vuori tarjoaa suojaisan kulkee välillä ”snow hirviöitä”, paikallinen lempinimi puita lumi kasataan niiden oksat smslån utan uc.

Mihin Happo-trumps Niseko:

  • Suurempi korkeusero
  • Huoliteltu steeps ja pitkä, keskeytymätön toimii
  • Olympic polkuja

Vaikka tilaisuuksissa, kuten Uusi Vuosi pitää valtava potentiaali hotellialan lisätä tuloja, kuukausi helmikuu tuo mukanaan upean mahdollisuuden skaalata hotelli tarjouksia. Ystävänpäivä hotel edistäminen olisi pyrittävä maksimoimaan tulot hotelli brändi, kun luot unohtumattoman kokemuksen vieraille. Tämä on todellakin erinomainen tilaisuus luoda enemmän kuin vain ystävänpäivänä hotelli paketteja. Markkinointi-ja myynninedistämistarkoituksessa aloitteita voi mennä yli maalin haravointi voittoja – tämä on sopiva aika rakentaa suhteita nykyisten asiakkaiden ja houkutella uusia.

Asiakkaat etsivät romanttinen kokemus. Tämä on loistava tilaisuus auttaa heitä tehdä muistoja, ja luoda kaunis kokemus, joka puhuu siitä, hotellin brändi ja palvelua se tarjoaa. Sen jälkeen, kun kaikki, juhlaan ovat omiaan tavoittamaan asiakkaat käyttävät vaikuttava, luovia tapoja ja lån utan kreditkontroll fiksu strategioita.

Ystävänpäivä Markkinointi-Ideoita Hotellin Omistajat

Hotellin omistajat ja markkinoijat voivat vahvistaa Ystävänpäivä markkinointi tarjoaa käyttäen vaihtelevia tekniikoita lisätä varauksia. Ystävänpäivä hotel ideat eivät ole vain suunnattu pariskunnille, hotellin omistajat ovat siirtymässä vaihteet ovat sinkkuja kuin hyvin!

Katsotaan tarkistaa joitakin tapoja rahastaa, kun rakkaus on ilmassa.

Ystävänpäivä hotel promo 2018 voi mennä pidemmälle klassikko ajatuksia, jotka pyörivät suklaata, ruusuja ja sydämen muotoinen sisustus. Lisää hyviä sen sijaan vain alennuksia. Tämä on aika, jolloin alennukset saattavat tuntua sopimatonta kuin pariskunnille, jotka etsivät erityinen asetus juhlia heidän rakkaansa. Harkitse hyvä paketti on suunniteltu pariskunnille, lapsiperheille tai jopa sinkkuja. Kumppanin kanssa paikallisten matkatoimistojen, jotka tarjoavat nopea kierros nähtävyydet lähellä hotellin tiloissa. Työ, jossa paikalliset muusikot luoda suuri Ystävänpäivä combo tarjous. Luo pakettiratkaisuja, joka asettaa oikea sävy tapahtumaan. Lisää allekirjoitus lahja koreja, maksuton herkkuja ja paljon enemmän houkutella asiakkaat voivat tehdä lopullisen varauksen hotelliin. Keskittyä erityinen Ystävänpäivä menu ideoita, että lisää erityinen touch, kun ruokaa ja tunnelma on etusijalla vieraille.

helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« tammi   maalis »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Tweets

Small Luxury Hotels of the World

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar