Missä Hiihtää? Happo-one vs Niseko


Jos olet powder hound hieman vaellella, Japani ansaitsee paikan bucket list. Se on joitakin syvin ja paras laatu lunta kaikkialla maailmassa. Yhdistää, että ainutlaatuinen Japanilainen kulttuuri ja sinulla perimmäinen ski matkan. Joten missä on alkuun paikka hiihtää Japanissa? Tässä on meidän matala-alas kaksi parhaista hiihtokohteista Japanissa: Happo-one ja Niseko.

Kotiin 1998 Naganon talviolympialaisissa, Happo-yksi on ”powderful” kuningas pitkiä hallitseva suosituin resort Hakuba Valley. Sijaitsee pääsaaren Honshun, vuori tarjoaa 1,071 metrin pystysuora pudotus, joka on korkeampi kuin Niseko, tonnia maastossa puurajan yläpuolella ja tarjoaa upeat näkymät Pohjois-Japanin Alpeilla. Paras vielä, Happo-yksi on merkittävän helppo pääsy kahdeksan muuta hiihtokeskuksissa Valley Hakuba tarjoaa laajemmin maastossa verrattuna Niseko.

 

Happo-yksi on tunnettu pitkään ja keskeytyksettä toimii väli-ja edistyneille hiihtäjiä ja ratsastajat. Itse asiassa, se on paras valinta Hakuba Valley advanced sisääntulevia hiihto. Suurempi korkeusero kuin Niseko, voit hiihtää summit kentälle Happo-one helposti. Jos haluat täyttää teidän Olympic unelmia, ski alas Olympic Kurssi 1 ja 2, jotka ovat molemmat isännöi Olympialaisten Alamäkeen tapahtumia. Pisin reitti on löytynyt Skyline-Kurssi, joka tarjoaa massiivinen 8,001-metrinen top-to-bottom ajaa.

Siellä on runsaasti ”japow” saatavilla hienoimmista jauhe löytynyt yläosassa Riesen Grat Tietysti. Jos ylempi vuori sulkeutuu, koska korkea tuulet, et jää roikkumaan, kuten alemman vuori tarjoaa suojaisan kulkee välillä ”snow hirviöitä”, paikallinen lempinimi puita lumi kasataan niiden oksat smslån utan uc.

Mihin Happo-trumps Niseko:

  • Suurempi korkeusero
  • Huoliteltu steeps ja pitkä, keskeytymätön toimii
  • Olympic polkuja
elokuu 2019
ma ti ke to pe la su
« loka    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Tweets

Small Luxury Hotels of the World

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar