Gangwon-do: huhtikuun Alussa


Korean kirsikankukkia ovat kevään kohokohta kausi, ja ehdottomasti matkan arvoinen. Mutta niin lyhyt kukinta aikana, nämä kauniit kukat ovat vaikea saada kiinni. Onneksi on kevät festivaaleja ympäri maata kirsikankukkia, että matkustajat voivat liittyä. Tässä on opas paras aika ja paikka kiinni kirsikankukkia.

Jos kirsikankukkia ovat tärkein agenda for spring-Korea matka, sitten kiinni Jinhae Cherry Blossom festival. Suurin ja mahtavin laatuaan koko maassa, pieni merivoimien kaupunki Jinhae tulee hengissä kun yli 350 000 cherry blossom puut tulevat täydessä kukassa. Jinhae – kukat ovat myös joitakin kaikkein ohikiitävä, mutta voit varata päivän kiertue eteenpäin takuu spot nye kviklån 2018.

Jeju Island on usein nähdään kesän viettoon, sen koskematon rannat, kuohuviini valtameret, ja tulivuoren maisemia. Mutta tulevat kevään ajan, voit löytää Korean ensimmäinen harja kirsikka kukkii. Jeju Cherry Blossom Festival on tarjolla paljon kuva mahdollisuuksia ja ohjelmia turistit ovat varmasti nauttia. Tutustu maaseudun Korean tämä on pakko nähdä turistikohde. Nami Saari, joka on vain lyhyen päiväretken päässä Seoul, on luonnonkaunis turisti paikka ja jossa monet kuuluisat K-Draamoja. Keväällä, koko saaren tunnelma on rauhallinen ja romanttinen.Pois voittaa, mutta yhtä palkitsevaa kevätjuhla, pää Taean maailmankuulu Taean Kansainvälisen Tulip Festival. Kirkas ja kirkkaat värit tulppaanit, sekä useita muita eksoottisia kukkia ovat pirteä tervetuloa uusi kausi.

elokuu 2019
ma ti ke to pe la su
« loka    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Tweets

Small Luxury Hotels of the World

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar